Motorize Yazışmalar; postları kadar, yorumları da okunası blog.. Ahaha sanki NY Times mınaki!

12 Temmuz 2010 Pazartesi

çıldırmış gitti gidiyor satıcısı: i love yolu beybi

Altıma işicem gülmekten. Adamcağız nasıl insanlarla muhattab olduysa artık kayışı sıyırmış. Hakan737 rules!!!!

 

 

-Kargo şirketi bana ait değil o yüzden taşıma ve teslimat ile ilgili sorunlarınızı yurtiçi kargo ile görüşünüz!


İADE ŞARTLARI:
-Keyfi nedenlerle iade hiçbir şekilde KABUL EDİLMEZ!!!Lütfen ne aldığınızın farkında olarak kararınızı veriniz!!!

-Ürün ile ilgili yayınlanan resimde size nisbi ölçü verecek bir obje olmadığı için “resimdekinden  büyüktü” yada “küçüktü” , “üzerindeki  desenin aralıkları resimde şöyle gözüküyordu” vb bahaneler kabul edilmez! Lütfen böyle bir merakınız varsa ya ölçüsünü sorunuz yada bir mağazadan alınız.

-“beklediğim gibi değildi” “ben başka hayal etmiştim” gibi bahanelerde kabul edilmez. Takdir edersinizki ne beklediğinizi bilemediğim gibi beklentinizi şekillendirmek içinde  ürünün bir resmini koyuyorum.Bunun dışında yapabileceğim bir şey yok internettede henüz dokunup hissedebileceğiniz ,tartacağınız, koklayacağınız böyle bir teknik gelişmedi.

-“ayağım 39 ama 37 olur diye aldım” demeyin! Ayakkabı alacaksanız ayağınız kaç numara ise o numara alınız. Sırf denemek için uymayan numarayı lütfen almayınız,ne siz nede ben gereksiz gerginlik yaşamayalım.Böyle alışverişlerde de iade kabul edilmez!

 

ŞUNLARI SORMAYINIZ!!!

 

“ürün bana olurmu?” ,” ürün şu renk elbiseme uyarmı” “boyum şu kadar bu çanta olurmu?” “saçımın rengine uyarmı?” "bana yakışırmı?" şeklinde sorular sormayınız, sizi bilgisayardan göremiyorum, görsem bile kullanacak olan sizsiniz. İllaki bu şekilde alışveriş yapmak istiyorsanız tavsiyem internetten alışveriş yapmayınız!”

 

 

“50cm ne kadardır “ diye sormayınız, herkesin evinde bulunabilecek bir mezura yada metreyi  açıp ölçünüz.

 

-Gecenin bir yarısı sorulmuş sorulara cevap mümkün olan en kısa zamanda verilir. Bilgisayar karşısında yaşamıyorum.Lütfen 04:00’da soru sorup 04:10’da  “neden cevap vermiyorsun kardeşim,beklemekten ağaç oldum” diye mesaj atmayın! Her normal insan gibi o saatte uyuyorum!Sizin sabaha kadar bilgisayar başında oturmanız herkesin oturmasını gerektirmiyor. Gittigidiyorda “satıcılar” satış yapıyor, Gittigidiyor’un kendisi değil, yardım servisi ile karıştırmayın.

 

2 yorum:

Anti-Kahraman dedi ki...

adam hakli beyler :)

Şirinlik Muskası dedi ki...

jdksfhksdhfdkjs